Panoramakoket.jpgLoggan1.gif

 

            

  

                   

:

 

Om oss Hem Våra avdelningar Köansökan För våra föräldrar Kontakta oss

 

  

1977 byggdes förskolan och var då en kommunal förskola med tre småbarnsavdelningar, tre storbarnsavdelningar och ett fritidshem.

1992 pågick det ett stort omvandlingsarbete gällande den kommunala verksamheten. Det blev då tillåtet för personal att ta över verksamheten. Personalen på Torparmors förskola valde då att starta en ekonomisk förening. Vår förening utsåg en styrelse som bestod av fem stycken ur personalgruppen.

1994 flyttade fritidshemmet till skolan och vi kunde starta upp ytterligare en storbansavdelning. Vi öppnade även en till avdelning i stora huset. Sedan dess är vi fem avdelningar.

1996 valde vi att "platta ut" organisationen. Detta innebar att vi avstod från en föreståndare och lät styrelsen ta över arbetsgivaransvaret och det pedagogiska avsvaret. Vi har nu förmånen att ha en fast vikarie som kan gå in när någon är sjuk eller ledig. Den tid styrelsen lägger ner på kontorsarbetet täcks av övrig personal.

Vi har alltid haft en låg personalomsättning. Många av oss har valt att komma tillbaka efter utbildningar och vi har flera medarbetare som varit med ända från början!

Nu ser vi till vår glädje, att "gamla" barn kommer tillbaka med sina egna barn.

Historik Verksamhetsplan Likabehandlingsplan Verksamhetsberättelse

 

Copyright © Torparmors pers.koop. förskola ek.för..                                                                                                                                          Sök på hemsidan